Luptati impotriva varicelor si a celulitei cu un produs pentru gomaj pe baza de cafea

Iubitorii de cafea vor indragi foarte tare acest articol. Un Body Scrub pe baza de cafea poate elimina celulita si varicele! Poate suna destul de ciudat, dar exista un rationament stiintific pentru aceasta afirmatie. Pentru a intelege cum functioneaza acest lucru, trebuie intai sa intelegeti ce sunt celulita si varicele.
Celulita se formeaza sub piele din cauza unui drenaj necorespunzator al grasimilor inutile si nesanatoase inmagazinate in corpul dumneavoastra. Depozitele de grasime imping in tesutul de sub piele si formeaza aspectul de gropite care de obicei apare pe solduri, fese, coapse si sani. Factorii genetici, sexul, procentul de grasime din corp, varsta si grosimea pielii – toate contribuie la cantitatea de celulita din corpul dumneavoastra. Aceasta este de obicei o problema pentru femei. Barbatii nu fac la fel de multa celulita deoarece grasimea de sub pielea lor este distribuita diferit. Unii oameni apeleaza la liposuctie pentru a indeparta celulita inestetica.
Varicele sunt vene umflate care de obicei apar pe picioare. Venele noastra transporta sange din diferite parti ale corpului catre inima. Cand ele slabesc, nu mai pot face acest lucru si sangele curge inapoi, acumulandu-se in vena si cauzand congestionari – se declanseaza aparitia varicelor. Sangele devine concentrat si se umfla in zonele afectate. Acele zone nici nu primesc la fel de mult oxigen, astfel incat sangele in varice este mai inchis la culoare. Factori genetici, schimbari hormonale, fumatul, supraponderabilitatea si lipsa de apa sunt toti factori care contribuie la formarea varicelor. Unii oameni apeleaza la scleroterapie pentru a le trata.
Pentru a trata varicele exista proceduri in care doctorii pot indeparta de tot venele afectate de varice sau pot injecta chimicale in vene pentru a le paraliza si permite venelor sanatoase sa preia sarcinade a transporta sangele.
Acum ca intelegem ce sunt de fapt celulita si varicele, cum poate cafeina continuta de cafea lupta impotriva celulitei si a varicelor atunci cand este aplicata extern?
In cazul celulitei, cafeina stimuleaza circulatia sangelui in acele zone problema. Ea declanseaza evacuarea sodiumului si a apei si incurajeaza aportul de potasiu in celulele de grasime. Masandu-va cu cafea in zonele afectate creste circulatia si cauzeaza descompunerea celulitei de sub piele.
Pentru varice, cafeina actioneaza ca un restrictor vascular. Acest lucru inseamna ca micsoreaza si intareste vasele de sange pentru a reduce varicele. Dar aveti grija, trebuie sa incercati sa evitati orice poate interfera cu circulatia sangelui dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca daca fumati ar trebui sa va lasati – puteti incerca sa va inscrieti intr-un program special destinat acestui lucru pentru a primi asistenta de care aveti nevoie.
Ganditi-va la aceasta realitate: un gomaj corporal cu cafea este o liposuctie si o scleroterapie FARA operatia in sine! Incercati! Gomajul il puteti face singura acasa urmand o reteta simpla sau vizitati cele mai apropiat magazin cu produse de frumusete care are produse de gomaj. Nu aveti nimic de pierdut, decat celulita si varicele... sau poate vreti sa le pastrati?